Hoppa till innehåll
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Intern workshop: Safety II – teori och praktik

17 oktober kl 12:00 - 18 oktober kl 13:30

Inspirerade av hur roligt det var att träffas på jubileumskonferensen, så vill vi snabbt följa upp med en intern workshop och det redan 17–18 oktober (lunch-lunch). I samband med konferensen efterfrågade många mer om Safety II. Nu lyfter vi detta på intern workshop för att se var vi står, vilka som är de centrala frågorna och kanske några svar på hur man går vidare.

Det är nu klart att externa föreläsare blir Anders Ellerstrand, ATM-expert och Rogier Woltjer, forskningsledare, FOI (program kommer senare).

Inbjudan kvarstår också att bidra med fler föredrag kring hur ni i medlemsorganisationerna arbetar med Safety II (eller säkerhet), pågående projekt och vad som är de centrala frågorna hos er. Förslag till föredrag/inspel till interna workshoppen skickas till elin.montecinos@liu.se senast 26 september.

Utöver föredragen förväntar vi oss att alla deltagare bidrar med sina erfarenheter av Safety II för att vi ska få en givande diskussion.

Välkommen med din anmälan för deltagande i workshoppen i detta formulär senast den 7 oktober. Deltagandet är kostnadsfritt för HFN-medlemmar.

Plats: Key-huset, Campus Valla, Linköping (karta)
Ingår: lunch och fika båda dagarna, middag den 17 oktober

För frågor om workshoppen, kontakta martina.berglund@liu.se
För administrativa eller praktiska frågor, kontakta elin.montecinos@liu.se

Välkommen!

Detaljer

Start:
17 oktober kl 12:00
Slutar:
18 oktober kl 13:30
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Campus Valla
Olaus Magnus väg
Linköping, Sverige