Hoppa till innehåll
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop: Forskningssamarbete

26 augusti, 2021 kl 09:00 - 15:00

Inom ramen för HFN:s verksamhet för 2021 anordnas en workshop för att diskutera möjliga forskningssamarbeten mellan medlemsorganisationerna.

Tanken är att företag och organisationer ska presentera möjliga forskningsområden och frågeställningar de är intresserade av, och forskarna från universiteten (mfl organisationer) ska visa på sina kompetenser och intresseområden för tillfället. Detta ska göras i korta cirka 10 minuters presentationer under förmiddagen, vilket sedan ska utmynna i att ett antal aktuella temaområden formas för vidare diskussion i grupper under andra halvan av dagen.

Olika möjliga forskningsfinansiärer och aktuella ansökningstillfällen ska också sammanställas gemensamt. Varje temagrupp ska efter dagens diskussion utse en ansvarig som fortsatt ska ha kontakt med gruppen för att eventuellt planera och skicka in en ansökan till någon finansiär.

Temadagen förbereds och leds av HFN:s vetenskapliga ledare som också kommer att följa upp det vidare arbetet i de olika grupperna.

Värd: AnnaLisa Osvalder, Biträdande professor på avdelningen för Design & Human Factors, Institutionen för industri- och materialvetenskap

Details

Date:
26 augusti, 2021
Time:
09:00 - 15:00
Event Categories:
,

Venue

Zoom